Rainberry AB (tidigare Brick Innovation AB)

Klicka här för att beställa Athena 7 Minute Lift från vår webbshop!

Om Athena 7 Minute Lift | Ingredienser | Bruksanvisning | Före och efter bilder | Beställ Athena 7 Minute Lift | Kontakta oss
Bruksanvisning för Athena 7 Minute Lift

Steg 1- Rengöring
Rengör och torka ansiktet noggrant, om du använder fuktighetskräm ska denna smörjas in nu. Låt fuktighetskrämen sjunka in i minst 10 minuter innan applicering av Athena 7 Minute Lift.

Steg 2- Applicering
Det finns två sätt att applicera Athena 7 Minute Lift, tillverkaren rekommenderar att krämen appliceras med en fuktad concealerpensel/make-up pensel. Du kan även applicera krämen med fingertopparna genom att smörja in en liten mängd kräm på de ställen där du vill minimera fina linjer och rynkor. Undvik att använda krämen för nära ögonen.

Steg 3- Vänta 7 Minuter
Gör inga ansiktsrörelser under 7 minuter, prata eller le inte för bästa resultat. Under de första två minuterna är det normalt att uppleva en åtstramande/kylande känsla.

Tips
På djupare linjer och rynkor kan du göra ytterligare en applicering, vänta sedan 7 minuter utan att göra några ansiktsrörelser.

Glöm inte att sätta på locket direkt efter användning, se också till att det sitter fast ordentligt. Athena 7 Minute Lift är en naturlig produkt och torkar därför lätt om man låter burken stå öppen. Om krämen känns klumpig eller torr kan du ta en tandpetare och blanda runt innehållet för att återställa konsistensen.

Om du har använt för mycket av produkten kan det uppstå en vit rest/hinna på huden, för att bli av med denna kan du badda området med en fuktad handduk eller tops. Detta kan även göras om ”lyftet” skulle kännas för stramt.

Athena 7 Minute Lift kan även användas på halsen.

Athena 7 Minute Lift kan användas under eller efter foundation, prova dig fram till vad som fungerar bäst. En oljebaserad foundation kan minska effekten av Athena, om du har en oljebaserad foundation är det bäst att använda den först och sedan vänta ca 10 minuter innan du smörjer in dig med Athena 7 Minute Lift.

Viktigt
Om hudirritation uppstår ska du sluta använda produkten.
Undvik direktkontakt med ögon.
Enbart för utvärtes bruk.
 
©2020 Rainberry AB